Contactinformatie

Achter de Houttuinen 30
4331 NJ Middelburg
Telefoon 0118 644969

 

Openingstijden

dinsdag t/m zondag 

11.00 - 23.00 uur

 

Social Media

Facebook


wifi

Colofon © Kloveniersdoelen Powered by de Drvkkery

drvkkery

 

360 graden

Bekijk de Kloveniersdoelen in 360 graden!

Zondag 14 oktober 2018 vanaf 15:30 uur

Concert Bert Dockx

Bert Dockx (frontman van Flying Horseman en gitarist bij Dans Dans) geeft op zondag 14 oktober een concert in de Kloveniersdoelen. Met het nieuwe soloproject ‘Covers door Bert Dockx’ interpreteert Bert de muziek van zijn vele inspiratiebronnen. Het concert in de Kloveniersdoelen is één van de drie Nederlandse concerten met Covers door Bert Dockx.

Wie wat vertrouwd is met het werk van Bert Dockx (frontman Flying Horseman en Dans Dans), weet dat hij er naast zijn eigen  oeuvre ook enkele prachtige covers op nahoudt. Denk maar aan zijn geheel eigen versie van Joy Division’s Shadowplay op de Navigate E.P. van Flying Horseman of één van de vele covers op de albums van zijn andere band Dans Dans.

Het soloproject van Dockx bestaat niet uit rechttoe rechtaan covers, maar tijdloze songs van o.a. Nick Drake, Townes Van Zandt, Bruce Springsteen, Robert Wyatt en vele anderen, geheel gebracht in Bert Dockx’s eigenzinnige stijl.

De eerste ‘Covers door Bert Dockx’ vond in 2015 plaats in De Roma in Antwerpen. Online muziekmagazine DaMusic.be was erbij en vond het concert er “Eentje om in te kaderen”.

Datum: 14 oktober 2018 (zondag)
Deuren:
15:00
Aanvang:
15:30
Tickets:
10,- (te koop in boekhandel de Drvkkery en online via www.drukkerijmiddelburg.nl/tickets)

`

Lunch- en Cadeaubon

Lunch- en Cadeaubon