Contactinformatie

Achter de Houttuinen 30
4331 NJ Middelburg
Telefoon 0118 644969

 

Openingstijden

dinsdag t/m zondag 

11.00 - 23.00 uur

 

Social Media

Facebook


wifi

Colofon © Kloveniersdoelen Powered by de Drvkkery

drvkkery

 

360 graden

Bekijk de Kloveniersdoelen in 360 graden!

Zondag 15 april 2018 vanaf 15:30 uur

Concert Christof van der Ven

Christopher van der Ven geeft op zondag 15 april een concert in de Kloveniersdoelen. Sinds 2016 maakt Van der Ven deel uit van Bear's Den, waarmee hij op festivals als Glastonbury, Rock Werchter en Pinkpop speelde. Als solo-artiest verzorgt hij in 2018 een support voor Bon Iver, die groot fan van Christof is. In april verschijnt zijn solo-album Empty Handed.

Een wonderlijk verhaal, dat van Christof van der Ven. Als vroege twintiger verliet hij het Brabantse plaatsje Handel en toog naar Ierland met de droom full time muzikant te worden. In de straten van Galway en met bandjes in de pubs aldaar is hij begonnen met spelen en ontwikkelde hij zich als muzikant. Later verhuisde hij naar Londen om zijn solocarrière serieus van de grond te tillen. Daar kon hij naast zijn werk als kok in een plaatselijk restaurant gaan toeren als support act van The Staves, The Boxer Rebellion en Bear's Den. 

In 2016 werd hij gevraagd om toe te treden tot Bear's Den, waarmee hij op festivals als Glastonbury, Rock Werchter en Pinkpop speelde en meerdere internationale tours langs grote zalen deed. In de tussentijd is hij actief gebleven met zijn solowerk, met het aanstaande debuutalbum ‘Empty Handed’ mede tot resultaat. Een van zijn inspiratiebronnen, Justin Vernon alias Bon Iver, mag hij inmiddels tot zijn persoonlijke fans rekenen. Niet voor niets is Van der Ven persoonlijk door Vernon gevraagd de support te verzorgen bij een van de shows van Bon Iver in de Eventim Apollo in Londen in februari 2018. 

Debuutalbum

Het jaar begon sowieso al goed voor Van der Ven, met een show op het Noorderslag festival in Groningen. ‘Empty Handed’ is het eerste volwaardige album van Christof van der Ven. Eerder verschenen de EP’s ‘Montreal’ (2016) en ‘Love’s Glory’ (2013). ‘Empty Handed’ heeft hij opgenomen met medewerking van muzikanten die spelen en/of hebben gespeeld met acts als Bear’s Den, Matthew and the Atlas, Alex Vargas, Willy Mason en Laura Marling. Uit die pool muzikanten is ook zijn live band samengesteld waarmee Van der Ven de komende zomer te zien is op de podia en festivals, naast de solo-shows die hij zal spelen. Onder andere Naked Song Festival (solo) en Mañana Mañana (band) zijn inmiddels aangekondigd.

Concert Christof van der Ven
Datum: zondag 15 april 2018
Tijd: 15.30 uur
Deuren open: 15.00 uur
Entree: €10,-
Kaartverkoop: boekhandel de Drvkkery (Markt 51, Middelburg) en www.drukkerijmiddelburg.nl/tickets

 

`

Lunch- en Cadeaubon

Lunch- en Cadeaubon