Contactinformatie

Achter de Houttuinen 30
4331 NJ Middelburg
Telefoon 0118 644969


Openingstijden

dinsdag t/m zondag 

11.00 - 23.00 uur

 

Social Media

Facebook


wifi

Colofon © Kloveniersdoelen Powered by de Drvkkery

drvkkery

 

360 graden

Bekijk de Kloveniersdoelen in 360 graden!

Vrijdag 2 februari 2018 vanaf 15:30 uur

Interview met Murat Isik

Auteur Murat Isik wordt op vrijdag 2 februari om 15.30 uur in de Kloveniersdoelen geïnterviewd over zijn roman 'Wees onzichtbaar'.

Korting in de Drvkkery

Een kaartje kost in de voorverkoop in boekhandel de Drvkkery op vertoon van je app of klantenkaart €5,- in plaats van €7,50. Boekhandel de Drvkkery is te te vinden op Markt 51 in Middelburg.

Wees onzichtbaar

Wees onzichtbaar vertelt over de wanhopige strijd van een gezin tegen een tirannieke vader en is een prachtige coming of age van een sensitieve jongen die opgroeit in een onveilige wereld, gebaseerd op Murat Isiks eigen jeugd. Maar het is ook een schitterende en kleurrijke ode aan de Bijlmer.

De Bijlmermeer, begin jaren tachtig. De vijfjarige Turkse Metin komt met zijn ouders en zus naar Nederland. Het gezin gaat in de flat Fleerde wonen. Vader is een werkloze communist die overdag boeken van Marx leest en zich 's avonds bezat met vrienden. Thuis is hij vaak gewelddadig en dan siddert het hele gezin. Metin vreest hem en maakt zich onzichtbaar. Maar langzaam - als de kinderen ouder worden en de moeder emancipeert - groeit het verzet tegen de vader.

Murat Isik

Murat Isik (1977) debuteerde in 2012 met de roman Verloren grond, die tot op heden tien drukken beleefde. Hij ontving er de Bronzen Uil Publieksprijs mee en werd genomineerd voor de Academica Literatuurprijs. Verloren grond werd vertaald in het Duits, Zweeds en Turks.

 
(De kortingsactie van de Drvkkery is alleen geldig in de winkel)

`

Lunch- en Cadeaubon

Lunch- en Cadeaubon