Contactinformatie

Achter de Houttuinen 30
4331 NJ Middelburg
Telefoon 0118 644969

 

Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 23.00 uur 
Zondag van 11.00 uur tot 18.00 uur (alleen lunch)

 

Social Media

Facebook


wifi

Colofon © Kloveniersdoelen

 

360 graden

Bekijk de Kloveniersdoelen in 360 graden!

Zondag 19 april 2020 vanaf 14:00 uur

Zeeuwse Zondagen: Joke Backx

Zeeuwse Zondagen is een nieuwe vierdelige serie lezingen in de Kloveniersdoelen, georganiseerd door de stichtingen Triple Eye en A&P. In de vierde en laatste editie van Zeeuwse Zondagen is Joke Backx te gast in de Kloveniersdoelen. Backx is verbonden aan het Design Museum in Den Bosch. Een middag over de positie en de kracht van design.

Design heeft tegenwoordig de plaats tussen schoonheid en banaliteit. Vroeger ging de functionaliteit voor op de vorm van een product of gebruiksartikel. De laatste 50 jaar is daar steeds meer een aspect van schoonheid en esthetiek aan toegevoegd. Maar, kort gezegd, ieder product heeft enige mate van ontwerp. Design dus.

Zeeuwse Zondagen
Op koude en regenachtige zondagen thuis blijven of reflecteren over actuele onderwerpen met een filosofisch tintje en gezellig napraten met een glaasje in het café?! Het jaar 2020 start in Zeeland wel heel mooi. Vooral voor hen die het interessant en gezellig vinden om bijzondere en actuele onderwerpen toegankelijk en deskundig toegelicht te krijgen. En daarna napraten met een glas wijn of bier. 

Het zijn niet de onderwerpen waar we al steeds over lezen en horen in de media. Wel de onderwerpen die eigenlijk meer aandacht verdienen of die net bezijden de actualiteit liggen. Die veel impact hebben op ons leven en op de samenleving, nu al of in de nabije toekomst. De opzet is zo dat er altijd ruimte is voor een tegengeluid, een kritische noot, opmerking of aanvulling. Inbreng in de vorm van een vraag of in debat wordt zeer gewaardeerd. 

Datum: Zondag 19 april 2020
Tijd: 14:00 - 15:30
Locatie: Tuinkamer, Kloveniersdoelen
Prijs: €14,- of een passe partout €50,-

Meer informatie: https://zeeuwsezondagen.nl/
Kaartverkoop: https://tickets.de-drvkkery.nl/ProgrammaDetail.aspx?id=26888

Koop passe partout: http://tickets.de-drvkkery.nl/PackageDetail.aspx?id=1574

`