Contactinformatie

Achter de Houttuinen 30
4331 NJ Middelburg
Telefoon 0118 644969

 

Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 23.00 uur 
Zondag van 11.00 uur tot 18.00 uur (alleen lunch)

 

Social Media

Facebook


wifi

Colofon © Kloveniersdoelen

 

360 graden

Bekijk de Kloveniersdoelen in 360 graden!

Zondag 15 maart 2020 vanaf 14:00 uur

Zeeuwse Zondagen: Oscar Garschagen

Zeeuwse Zondagen is een nieuwe vierdelige serie lezingen in de Kloveniersdoelen, georganiseerd door de stichtingen Triple Eye en A&P. In de derde editie houdt oud-NRC-correspondent Oscar Garschagen de lezing China, vriend en/of vijand? Een middag over het dubbele gezicht van China.

’De 21e eeuw wordt de eeuw van China’, staat vaak te lezen. Dan zal het Westen moeten inschikken, zij zal haar eerste plaats moeten afstaan aan China. Oscar Garschagen woont, na tien jaar als NRC-correspondent in Shanghai, nu op Walcheren. Terug van weggeweest. Hij kan ons veel vertellen over de grootmacht China, bedreiging of vriend. Aldus Oscar heeft China een dubbel gezicht, vriend én vijand.

Zeeuwse Zondagen
Op koude en regenachtige zondagen thuis blijven of reflecteren over actuele onderwerpen met een filosofisch tintje en gezellig napraten met een glaasje in het café?! Het jaar 2020 start in Zeeland wel heel mooi. Vooral voor hen die het interessant en gezellig vinden om bijzondere en actuele onderwerpen toegankelijk en deskundig toegelicht te krijgen. En daarna napraten met een glas wijn of bier. 

Het zijn niet de onderwerpen waar we al steeds over lezen en horen in de media. Wel de onderwerpen die eigenlijk meer aandacht verdienen of die net bezijden de actualiteit liggen. Die veel impact hebben op ons leven en op de samenleving, nu al of in de nabije toekomst. De opzet is zo dat er altijd ruimte is voor een tegengeluid, een kritische noot, opmerking of aanvulling. Inbreng in de vorm van een vraag of in debat wordt zeer gewaardeerd. 

Datum: Zondag 15 maart 2020
Tijd: 14:00 - 15:30
Locatie: Tuinkamer, Kloveniersdoelen
Prijs: €14,- of een passe partout €50,-

Meer informatie: https://zeeuwsezondagen.nl/
Kaartverkoop: https://tickets.de-drvkkery.nl/ProgrammaDetail.aspx?id=26887

Koop passe partout: http://tickets.de-drvkkery.nl/PackageDetail.aspx?id=1574

`