Contactinformatie

Achter de Houttuinen 30
4331 NJ Middelburg
Telefoon 0118 644969

 

Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 23.00 uur 
Zondag van 11.00 uur tot 18.00 uur (alleen lunch)

 

Social Media

Facebook


wifi

Colofon © Kloveniersdoelen

 

360 graden

Bekijk de Kloveniersdoelen in 360 graden!

Zondag 16 februari 2020 vanaf 14:00 uur

Zeeuwse Zondagen: Thijs Pepping

Hé Boomer, de generatiekloof is terug! Dat is het thema van de tweede editie van de vierdelige serie Zeeuwse Zondagen in de Kloveniersdoelen. Te gast is Thijs Pepping. Hij heeft passie voor nieuwe technologie, psychologie, en filosofie. Hij onderzoekt de relatie tussen technologie en individuen, organisaties, en samenleving.

'Generatiekloof' is een oud begrip. In de 60-er jaren, de jeugdjaren van de babyboomers, was daar ook al sprake van. The Rolling Stones zongen het in 1964 al: 'Time is on my side'. En nu staan de Boomers aan de andere kant van de tijdschaal. Hun tijd is over (of toch niet)?

Zeeuwse Zondagen
Op koude en regenachtige zondagen thuis blijven of reflecteren over actuele onderwerpen met een filosofisch tintje en gezellig napraten met een glaasje in het café?! Het jaar 2020 start in Zeeland wel heel mooi. Vooral voor hen die het interessant en gezellig vinden om bijzondere en actuele onderwerpen toegankelijk en deskundig toegelicht te krijgen. En daarna napraten met een glas wijn of bier. 

Het zijn niet de onderwerpen waar we al steeds over lezen en horen in de media. Wel de onderwerpen die eigenlijk meer aandacht verdienen of die net bezijden de actualiteit liggen. Die veel impact hebben op ons leven en op de samenleving, nu al of in de nabije toekomst. De opzet is zo dat er altijd ruimte is voor een tegengeluid, een kritische noot, opmerking of aanvulling. Inbreng in de vorm van een vraag of in debat wordt zeer gewaardeerd. 

Datum: Zondag 16 februari 2020
Tijd: 14:00 - 15:30
Locatie: Tuinkamer, Kloveniersdoelen
Prijs: €14,- of een passe partout €50,-

Meer informatie: https://zeeuwsezondagen.nl/
Kaartverkoop: https://tickets.de-drvkkery.nl/ProgrammaDetail.aspx?id=26886

Koop passe partout: http://tickets.de-drvkkery.nl/PackageDetail.aspx?id=1574

`