Contactinformatie

Achter de Houttuinen 30
4331 NJ Middelburg
Telefoon 0118 644969

 

 

Openingstijden

Ma:
Gesloten.
Di t/m Zo:
vanaf 10:00
Tot
Ongeveer 18:00

 

Social Media

Instagram

Facebook

wifi

Colofon © Kloveniersdoelen

 

 

360 graden

Bekijk de Kloveniersdoelen in 360 graden!

Kloveniersdoelen_HEADER_tuinterras.png Kloveniersdoelen_HEADER_tuinterras3.png Kloveniersdoelen_HEADER_tuinterras2.png

TUINTERRAS

In de tuin van de Kloveniersdoelen vind je een van de ruimste en zonnigste terrassen van Middelburg. Op dit idyllische stukje groen, omringd door de oude muren van de Kloveniersdoelen, vind je een ruim terras, een moestuin (voor de gerechten van de chef), een groot grasveld en volop speelgelegenheid voor kinderen. Een heerlijke plek om te onthaasten in de zon!

Kloveniersdoelen favoriet bij de NS

De NS koos voor deze zomer de 6 beste restaurants met een ruim terras. En ook nog op een bijzondere locatie. Want, wat is er op een mooie zomerdag fijner dan op een terras in eigen stad te genieten van het weer?

Onder de zes beste terrassen ook de tuin van de Kloveniersdoelen!

 “Het idyllische tuinterras van de Kloveniersdoelen is de plek waar je even ontsnapt aan de stadse drukte en de hele dag door geniet van de zon. De locatie is al één groot pluspunt; van daaruit bewonder je een monumentaal pand uit 1607, omringd met mooie bomen en bloemen. Van een garnalencocktail tot een verrukkelijke groentecurry; voor zowel de grote als kleine eter is het een feest om hier te eten. En dat is nog niet alles … Voor kinderen is er op het grote grasveld veel speelruimte, en met een beetje geluk is er in de tuin een expositie”. Klik hier om het hele artikel te lezen

Het terras van De Kloveniersdoelen kreeg deze zomer een extra overkapping, in plaats van parasols. Gemaakt door de Middelburgse Timmerfabriek Wondergem. De tuin wordt onderhouden door Beuk Tuinonderhoud (Arjan Leendertse).

 

Agenda